Rreth Nesh

Prezantimi

47577770_Subscription_XXL (17)

Infermiere xpresso eshte nje sherbim qe lind nga nevoja per te integruar dy aspekte te asistences: a) kujdesi per te rifituar shendetin, dhe b) perkujdesja qe perfshin nderhyrjen e operatoreve ne qendrimin prane duke ndihmuar dhe mbeshtetur personin, per te permiresuar cilesine e jetes se tij.

Me faktorin shendet kuptojme mireqenien e pergjitheshme, qe nuk do te thote eksluzivisht mungese te semundjes, por nje gjendje te ekujlibruar te personit ne vetvehte dhe me boten qe e rrethon, si rezultat i disa faktoreve qe jane rezultat i menyres se te jetuarit.

 

Per kete aresye, duhen perdorur disa nderhyrje qe aktivizojne rezervat personale te pacientit, duke reduktuar mundesite e riskut qe mund ta pengojne kete proces, pra te favorizoje mireqenien psiko-fizike te pacientit.

Nje nga elementet qe  favorizojne mireqenien e pacientit, eshte sigurisht mundesia e marrjes se sherbimit ne shtepine e tij, duke i dhene asistence ne familje. Ky eshte motivi i sherbimit “Infermiere Express 24 h”, me oferten e sherbimit ne shtepi per te permbushur kerkesen sociale  te pacienteve qe kane nevoje per nje sherbim te tille.

Sii rrjedhim i ketyre nevojave, Infermiere Express 24 h ka menduar te filloje ne menyre prioritare  sherbimin e ASISTENCES NE SHTEPI, pasi eshte nje forme e mirepritur per te pacientet apo personat e te gjitha moshave ne profilin aistencial, alternativ kundrejt spitalit, azilit, laboratorit, apo ambulances, pasi i jep mundesi atyre per te marre sherbimin ne ambjentin e tyre afektiv, prane familjes, duke ruajtur historine e tyre.

Sherbimi “Infermiere Express 24 h “ i vjen ne ndihme edhe pacienteve te moshuar   duke mbrojtur  te drejten e tyre per te jetuar me dinjitet,  jo si nje objekt.

LEXO ME SHUME

Parimi Thelbesor
BARAZI
NJESIM
CILESI
PJESEMARRJE
PELQIMI DHE EFIKASITETI
PRIVASI
PAANSHMERINE
MODELI

Duke perdorur tekniken e “perqasjes globale” qe ka per qellim kthimin dhe ruajtjen e gjendjes shendetesore te personit, perfshire ketu edhe aftesine e tij fizike e psiqike te lenduar.

Ne përpiqemi të ofrojmë një standard të lartë
Telefono tani